joi, 1 decembrie 2016

Din ce in ce mai mult soferi recurg la colantarea autoturismelor

Cu siguranta ca orice sofer isi doreste sa isi personalizeze autoturismul ori ca acesta sa se prezinte in cele mai bune conditii, insa oricand se poate intampla ca masinile sa fie gasite zgaraiate, aspect ce poate fi remediat cu niste costuri destul de ridicate. Din acest motiv, a aparut o alternativa la vopsirea clasica a autoturismelor, si anume colantarea, fiind o varianta care aduce numeroase avantaje.

Costuri reduse

Asadar, cei care apeleaza la colantari autoturisme in Bucuresti se vor bucura de costuri mult mai mici, platind chiar si de pana la 5 ori mai putin decat pentru o vopsire obisnuita, in timp ce durata efectuarii procedurii este, de asemenea, mai redusa, fiind alocate doar cateva ore, spre deosebire de cele cateva zile in cazul vopsirii.

Multiple variante

Mai mult decat atat, exista o multime de propuneri de autocolant, care sa indeplineasca preferintele
tuturor soferilor, iar aceste folii nu numai ca nu aduc prejudicii vopselei, ci chiar o protejeaza mai bine impotriva zgaraieturilor. Atat aplicarea, cat si indepartarea foliei nu implica un deranj foarte mare, iar tinand cont ca preturile sunt accesibile, este mult mai usor sa se treaca de la o culoare la alta. De asemenea, in cazurile greu de controlat, precum zgaraieturile aparute in parcari, pentru remedierea lor nu este nevoie decat de inlocuirea autocolantului de pe elementul de caroserie respectiv.

Durata de viata


Vopseaua originala a autoturismelor nu se matuieste, iar durata de viata a foliilor variaza, in functie de tipul ales, de la 2 ani, pana la peste 5 ani in cazul celor mai costisitoare. In schimb, pentru ca procedura sa se efectueze in cele mai bune conditii, este recomandat ca clientii sa spele si sa degreseze autoturismele in prealabil, pentru ca autocolantele sa se lipseasca perfect. 

Cu toate acestea, unul din dezavantajele acestei proceduri de colantare autoturisme in Bucuresti este faptul ca unele elemente din plastic, precum bandourile laterale, nu pot fi foliate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu